decoradora.ro

Canapea Cassiopeia

Simpla in linii

SKU: Canapea Cassiopedia Categorii: ,

Descriere

Extrem de spatioasa, eleganta si realizata din materiale exclusiviste, canapeaua Cassiopeia reprezinta zona perfecta de relaxare si odihna. Canapeaua este imbracata in materiale foarte fine si placute la atingere, catifeaua ii ofera somptuozitatea necesara oricarui living iar materialele din umplutura confortul optim si dorit pentru relaxare.

Canapeaua ofera purtatorului prilejul atat de odihna cat si de hangout, are o baza din lemn masiv stratificat de fag uscat cu grija in camere speciale, astfel incat isi mentine proprietatiile si rezistenta in timp. Canapeaua Cassiopeia reflecta esenta confortului, o mare de relaxare si de liniste.

Designul minimalist in linii este completat de pernele realizate prin cusaturi 3D in forma de fagure, acestea sunt extrem de confortabile, fiind realizate din materiale extrem de moi. La fel ca si canapeaua pernele sunt imbracate in aceiasi catifea fina, premium, calitate italiana.

Pentru un design full si amplu se poate opta pentru cele 2 otomanuri ce practic ofera atat suport picioarelor pentru mai multe persoane cat si suprafete de dormit, acestea fiind dotate cu sisteme de prindere profesionale.

Dimensiuni Canapea: Lungime 270 cm, Lungime 110 cm, Inaltime 60 cm, Inaltime sezut 42 cm.

Informații suplimentare

Material

Lemn de fag .Catifea

Lățime

110 cm

Lungime

270 cm

Înălțime

60 cm

Producator

Close
Close

Let’s make your vision a reality!

Want to discuss my work or a challenge you’re facing?  Leave your details and I’ll get back to you
Discuta acum cu noi!
Close
Lost your password?
Close
Shopping cart