decoradora.ro

Canapea Cherry Black

2,199 lei

Canapelele Cherry Black sunt fără îndoială o adevărată cireașă de pe tortul oricărui interior.

Impresionează prin aspectul său original și te face mulțumit de confortul utilizării. Această piesă de mobilier de designer strălucește la fel de mult în apartamentele private, cât și în locurile publice. Canapeaua are un spătar cu o formă excepțională, un șezut confortabil și un cadru metalic solid cu picioare puternice realizate în stil scandinav. Opțiunea Black a mobilierului se caracterizează prin culoarea neagră a cadrului metalic, în timp ce opțiunea Gold înseamnă vopsirea aurii a cadrului metalic avand un cost diferit. Materialele și țesăturile folosite în producția sa sunt de cea mai înaltă calitate, ceea ce le conferă caracterul unei piese de mobilier de lux și exact asta sunt si fotoliile Cherry.

In cazul comenzii de produse suplimentare ne rezervam posibilitatea unor diferente de culori ale bazelor metalice, datorita loturilor diferite ale acestora.

SKU: Canapea Cherry Black Categorii: , Etichetă:

Descriere

Inălțime totală:

74 cm

Înălțimea scaunului:

44 cm

Latime totala:

134 cm

Latimea scaunului:

92 cm

Adâncime totală:

59 cm

Adâncimea scaunului:

43 cm

Dimensiuni toleranta +/- 3 mm

 

 

In cazul comandarii altor produse, ne rezervam posibilitatea unor diferente de culori ale bazelor metalice, pete de lemn si materiale de tapiterie, datorita loturilor diferite ale acestora. De asemenea, este posibil să fie posibile modificări ale dimensiunilor produsului, materialelor utilizate pentru producție, elementelor decorative și mobile și altele rezultate din necesitatea eliminării defectelor de mobilier.

Culorile afișate în fotografii și în mostre sunt ilustrative și pot diferi de cele reale în funcție de setările monitorului. Sunt permise diferențe de nuanță între loturile individuale de producție.

Ramele metalice nu sunt complet netede, uniforme. Îmbinările de sudură pot fi vizibile și pot exista nereguli sau defecte structurale minore pe suprafață.

Informații suplimentare

Producator

Garantie

Tip

Lățime

41 cm

Lungime

116 cm

Material

Metal, Catifea Riviera

Model broderie

Catifea impletita

Înălțime

74 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Add a review
Be the first to review “Canapea Cherry Black”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…

Close
Close

Let’s make your vision a reality!

Want to discuss my work or a challenge you’re facing?  Leave your details and I’ll get back to you
Discuta acum cu noi!
Close
Lost your password?
Close
Shopping cart