decoradora.ro

Canapea Electra

Chestefield

SKU: Canapea Electra Chesterfield Categorii: ,

Descriere

Suprematia in materie de confort nu este usor de atins, pentru a crea un produs remarcabil este necesara o atentie deosebita, acordata detaliilor pentru a realiza un produs exemplar. Fiecare parte a acelui produs trebuie sa fie gandita in amanunt de la structura, la design pana la materiale, dimensiuni pentru a realiza un produs premium.

Stilul Chesterfield este arhicunoscut pentru gratia, eleganta, pentru stilul ce te face sa te simti intr-un alt timp. Un stil classic, dar la fel de popular si viu precum zilele in care a fost prima oara realizat. Canapeaua Electra intrupeaza modelul de Chesterfield intr-un produs inedit prin materialele premium folosite, o umplutura de calitate, aplicarea nasturilor imbracati in catifea extra fina.

Printre detinatorii unei canapele Chesterfield autentice se numara Baroni, vedete de la Hollywood si multi multi altii, de ce sa nu iti asiguri o astfel de canapea ce reintregeste ideea de eleganta. Transpune-te in efervescenta localurilor proeminente prin alegerea canapelei Electra in stil chesterfield pentru propria locuinta.

Noile tehnologii in materie de confort ne-au permis sa imbunatatim confortul canapelei Chesterfield, incorporand in sezut arcuri impachetate individual pocket springs, arcuri ce asigura un confort indelungat si imperturbabil.

Canapeaua Electra este complet imbracata in catifea foarte placuta la atingere, softness-ul catifelei precum si bombaturile/valurile/imbinarile fac ca aceasta catifea sa devina o adevarata experienta. Transpuneti-va pe sezutul ce asigura confortul indelungat, sprijindu-va pe catifeau soft si simtindu-i multi straturile, toate acestea intr-o piesa de mobilier ce intruchipeaza un simbol universal.

Canapeaua Electra este suficient de spatioasa pentru 3 persoane, aceasta va va imbraca in somptuozitate si eleganta. Stilul Chesterfield este un exemplu al creatiei, canapeaua Electra reflectand perfect lunga istorie a acestui design.

In timp ce unii cred ca termenul „Chesterfield” este adoptat, altii spun ca cel de-al patrulea conte de Chesterfield – Philip Stanhope a fost onorat prin creearea unei piese de mobilier fin, in cazul de fata o canapea de piele care ii preia numele. Alti istorici spun ca „Chesterfield” s-a referit initial la stilul de aplicare al nasturilor din piele pe un spatar, forma canapelei sau chiar proportia sezutului.

Inaltimea totala: 800 mm, Latimea totala: 970 mm, Lungimea totala: 2570 mm

Informații suplimentare

Material

Lemn de fag .Catifea

Lățime

97 cm

Lungime

257 cm

Înălțime

80 cm

Producator

Close
Close

Let’s make your vision a reality!

Want to discuss my work or a challenge you’re facing?  Leave your details and I’ll get back to you
Discuta acum cu noi!
Close
Lost your password?
Close
Shopping cart