decoradora.ro

Canapea soprano cu 4 locuri

Cauți o canapea ușoară și modernă vizual, dar nu vrei să renunți la confortul tău? Soprana este o alegere excelentă.

O selecție mai mare de culori și țesături poate fi găsită.Dacă sunteți în căutarea unei alte dimensiuni, vă rugăm să ne contactați.

SKU: Canapea modulara Soprano-1 Categorii: , Etichetă:

Descriere

Picioarele înalte, metalice și forma aerodinamică sunt în conformitate cu ultimele tendințe, dar cel mai mare avantaj al acestui model este senzația minunată de moliciune, obținută datorită combinației a două tipuri de spume foarte elastice cu puf de silicon și a unei structuri dotate cu un arc ondulat. Pe lângă confortul excepțional, garantăm satisfacție cu utilizarea – chiar și după folosirea canapelei pentru o perioadă lungă de timp, pernele își vor reveni la forma inițială, iar cei care suferă de alergii nu trebuie să-și facă griji cu privire la afecțiunile care apar adesea la realizarea umpluturii. de pene naturale. Rămâne să alegi tapițeria din gama variată de țesături disponibile și dimensiunea canapelei și te poți bucura de momente plăcute de relaxare în casa ta.

Soprano este un model modular care îți oferă o gamă largă de posibilități de a proiecta o piesă de mobilier potrivită ideal nevoilor familiei tale – cu dimensiunea și forma potrivite.

Informații suplimentare

Material

La alegere

Lățime

980mm

Lungime

2960mm

Înălțime

860mm

Producator

Culoare

La alegere

Culori si tesaturi

Close
Close

Let’s make your vision a reality!

Want to discuss my work or a challenge you’re facing?  Leave your details and I’ll get back to you
Discuta acum cu noi!
Close
Lost your password?
Close
Shopping cart