decoradora.ro

Fotoliu Larissa Gold

Prețul inițial a fost: 2,135 lei.Prețul curent este: 1,759 lei.

Îți place să strălucești? Nimic mai ușor? Este suficient să te urci într-un fotoliu atât de frumos încât… te rog să te așezi!

Atât aspectul neobișnuit, cât și avantajele funcționale ale acestei piese de mobilier pot fi descrise doar la superlative. Larissa combină un design neobișnuit de pe raftul de sus și o formă directă din cele mai luxoase interioare. Frumusețea captivantă și perfecțiunea producției sunt caracteristicile datorită cărora această piesă de mobilier va conferi oricărui interior un caracter luxos – de la lounge-ul de acasă, la cluburi, restaurante, la hoteluri sau birouri. Nu trebuie să fii o vedetă a covoarelor roșii pentru a te simți așa – acest fotoliu unic și confortabil din toate punctele de vedere te va face întotdeauna să te simți apreciat și apreciat.

Acest model este disponibil în trei variante: Negru, Aur și Argintiu, iar selecția de țesături disponibile va satisface cei mai pretențioși clienți.

SKU: Larissa Gold Categorii: , Etichetă:

Descriere

Inălțime totală:

80 cm

Înălțimea până la scaun:

49 cm

Latime totala:

63 cm

Latimea scaunului:

44 cm

Adâncime totală:

55 cm

Adâncimea scaunului:

42 cm

Toleranta dimensionala +/- 3 mm

 

In cazul comandarii altor produse, ne rezervam posibilitatea unor diferente de culori ale bazelor metalice, pete de lemn si materiale de tapiterie, datorita loturilor diferite ale acestora. De asemenea, este posibil să fie posibile modificări ale dimensiunilor produsului, materialelor utilizate pentru producție, elementelor decorative și mobile și altele rezultate din necesitatea eliminării defectelor de mobilier.

Culorile afișate în fotografii și în mostre sunt ilustrative și pot diferi de cele reale în funcție de setările monitorului. Sunt permise diferențe de nuanță între loturile individuale de producție.

Ramele metalice nu sunt complet netede, uniforme. Îmbinările de sudură pot fi vizibile și pot exista nereguli sau defecte structurale minore pe suprafață.

Informații suplimentare

Producator

Garantie

Tip

Înălțime

80 cm

Lățime

63 cm

Lungime

55 cm

Material

Metal, Catifea Riviera

Model broderie

Catifea impletita

Reviews

There are no reviews yet.

Add a review
Be the first to review “Fotoliu Larissa Gold”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close

Let’s make your vision a reality!

Want to discuss my work or a challenge you’re facing?  Leave your details and I’ll get back to you
Discuta acum cu noi!
Close
Lost your password?
Close
Shopping cart