decoradora.ro

Puf Aldo

1,089 lei

Un puf mare și extrem de confortabil se bazează pe picioare solide și elegante. Avantajele sale pot fi folosite nu numai în camera de zi, ci și în camera copiilor și în alte camere. Fiind o completare cu gust pentru alte mobilier din casă, face cea mai mare impresie atunci când este combinată cu alte mobilier din seria Aldo. Cu toate acestea, este, de asemenea, un element practic și de bun gust al interiorului, iar alegerea țesăturilor va satisface cu siguranță așteptările tuturor clienților.

SKU: Puf Aldo Categorii: , Etichetă:

Descriere

Inălțime totală:

44 cm

Lungime totala:

76 cm

Latime totală:

67 cm

Dimensiuni toleranta +/- 3 mm

 

In cazul comandarii altor produse, ne rezervam posibilitatea unor diferente de culori ale bazelor metalice, pete de lemn si materiale de tapiterie, datorita loturilor diferite ale acestora. De asemenea, este posibil să fie posibile modificări ale dimensiunilor produsului, materialelor utilizate pentru producție, elementelor decorative și mobile și altele rezultate din necesitatea eliminării defectelor de mobilier.

Culorile afișate în fotografii și în mostre sunt ilustrative și pot diferi de cele reale în funcție de setările monitorului. Sunt permise diferențe de nuanță între loturile individuale de producție.

Ramele metalice nu sunt complet netede, uniforme. Îmbinările de sudură pot fi vizibile și pot exista nereguli sau defecte structurale minore pe suprafață.

Informații suplimentare

Producator

Garantie

Tip

Înălțime

44 cm

Lățime

67 cm

Lungime

76 cm

Material

Metal, Catifea Riviera, Lemn

Model broderie

Neteda

Reviews

There are no reviews yet.

Add a review
Be the first to review “Puf Aldo”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…

Close
Close

Let’s make your vision a reality!

Want to discuss my work or a challenge you’re facing?  Leave your details and I’ll get back to you
Discuta acum cu noi!
Close
Lost your password?
Close
Shopping cart