decoradora.ro

Scaun Giselle

Model broderie: Romburi
Culoare Picioare: Wenge.Natur sau Tapitat

SKU: Scaun Giselle Categorii: ,

Descriere

Scaunul Giselle, imbracat in catifea italiana premium, vine in intampinarea pasionatilor de design cu un stil modern si somptuos. Giselle are o structura conceptuala, realizata exclusiv din materiale de cea mai inalta si rezistenta calitate.

In realizarea scaunului Giselle am ales sa incorporam materiale care sa lucreze pentru tine si pentru confortul tau. Astfel, fie ca optezi pentru pozitionarea scaunului Giselle in living, in dining room, la birou sau intr-un lounge confortul sa fie optim si indelungat pentru orice situatie.

Scaunul Giselle se potriveste extrem de bine in living alaturi de o masa de lemn masiv sau din marmura. Cusaturile 3D in forma de romb sunt special concepute pentru a oferi un efect vizual extrem de placut dar si pentru a asigura o senzatie de “imbratisare” in momentul in care te asezi pe scaun.

In plus iti oferim posibilitatea de a personaliza Scaunul Giselle prin alegerea unor diferite culori sau materiale dar si prin brodarea de logo sau sigla, complet personalizabila. Pentru astfel de dorinte si exigente am creat pagina Custom Made unde ideile se pot transmite extrem de usor.

Transpuneti-va in confortul scaunului Giselle si imaginati-va cum citirea unei carti sau a unei reviste devine extrem de placuta, confortabila si luxoasa.

Informații suplimentare

Lățime

57 cm

Lungime

50 cm

Înălțime

82 cm

Material

Lemn masiv de fag.Catifea

Model broderie

Romburi

Reviews

There are no reviews yet.

Add a review
Be the first to review “Scaun Giselle”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close

Let’s make your vision a reality!

Want to discuss my work or a challenge you’re facing?  Leave your details and I’ll get back to you
Discuta acum cu noi!
Close
Lost your password?
Close
Shopping cart