decoradora.ro

Elixir 24/7

Lățime: 140 cm, 160 cm, 180 cm, 90 cm
Lungime: 200 cm
Înălțime: 24 cm

SKU: SalteaElixir24/7: 90 cm/200 cm/24 cm Categorii: ,

Descriere

Bucura-te de un somn complet odihnitor in orice moment al zilei, Salteaua Elixir 24/7 reprezinta alegerea perfecta in materie de confort, materiale si design. Aceasta a fost conceputa pentru a oferi sprijin corpului dar si pentru a il ajuta sa se relaxeze din momentul in care se aseaza pe aceasta. Salteaua Elixir 24/7 cu arcuri Bonnel Premium, are cel mai rezistent miez de saltea cu arc din Romania.

Salteaua are o rezistenta crescuta datorita arcului special dezvoltat de noi, care ofera o suprafata mai ferma cu 40 %. Superioritatea saltelei cu arc consta in densitatea mare de arcuri, impreuna cu platbanda atasata individual pe fiecara latura a miezului, pe ambele suprafete de dormit. Arcurile Premium Bonnel, cu sarma de 2.2 si incadrate de platbanda ofera o suprafata de sustinere specifica unor arcuri de cu sarma de 3.8 mm.

Husa saltelei Bien Dormir Elixir 24/7 contine materiale conforme ce asigura un microclimat al somnului mai proaspat, antibacterian si antialergic. Materialul husei este Tencel cunoscut pentru multiplele sale proprietati benefice, acesta este un material rezistent ce asigura o prospetime si respiratie saltelei. Fibra are capacitati de eliminare a umiditatii datorita unei nanotehnologii ce ajuta si la reglarea conditiilor termice in timpul somnului. Pe langa aceasta Husa Saltelei Elixir combate formarea de bacterii intr-un mod natural, fiind perfecta pentru cei cu o sensilibilitate ridicata la alergii si bacterii. Salteaua are pe o parte un strat de spuma Memory, iar husa are cusaturi de tip „diamond” inedite si moderne.

Husa are manere pe 2 laturi, pentru o manipulare mai usoara. Salteaua are o inaltime de 240 mm. Calitatea materialelor incorporate face ca salteaua sa aiba o rezistenta mai mare in timp cu cel putin 30%.

Informații suplimentare

Material

Poliuretan Standard, densitate 28 – 4 cm, arcuri Premium Bonnel cu grosime arc de 2,2 mm, Strat Memory de 2 cm, Inaltime totala: 24 cm, Husa matlasata in model "Diamond" din material Tencel, anti

Lățime

140 cm, 160 cm, 180 cm, 90 cm

Lungime

200 cm

Înălțime

24 cm

Garantie

Close
Close

Let’s make your vision a reality!

Want to discuss my work or a challenge you’re facing?  Leave your details and I’ll get back to you
Discuta acum cu noi!
Close
Lost your password?
Close
Shopping cart