decoradora.ro

Optimus High Pocket

Lățime: 120 cm, 140 cm, 160 cm, 180 cm, 90 cm
Lungime: 200 cm
Înălțime: 25 cm

SKU: Saltea Optimus High Pocket: 90 cm/200 cm/25 cm Categorii: ,

Descriere

In materie de confort Saltelele cu arcuri pocket springs (impachetate individual) reprezinta standardul pe zona de Europa. Arcurile impachetate individual sunt concepute pentru a reactiona la presiunea exercitata de corpul uman in timpul somnului. Pe Salteaua Optimus High Pocket corpul “cedeaza” suficienta astfel incat presiunea realizata de corp este preluata complet in miezul de arc cu o inaltime de 18 cm. Arcul impachetat este special dezvoltat si astfel iti ofera 7 zone de confort, cele mai relevante zone ale corpului uman: cervicala, omoplatii, lombarul, bazinul, coapsele, genunchi si gleznele se “contopesc” cu salteaua, astfel ca relaxarea si sentimentul de odihna intervine imediat.

Pe langa faptul ca Salteaua Ortopedica Optimus High Pocket respecta respecta toate recomandarile Asociatiei Internationale a Producatorilor de Saltele in materie de poliuretan, miez arc, imbinare, adeziv si husa aceasta ofera si doua suprafete de dormit. Una dintre suprafete este ferma datorita Poliuretanului Luxury Confort si o parte medie spre ferma cu Poliuretan Luxury High Resilience, spuma cu celulatie deschisa.

Husa saltelei Bien Dormir Optimus High Pocket contine materiale conforme 100% EcoTEX 100, lavabila la 30 de grade Celsius, avand incorporat finisajul cu ioni de argint, Argentum+, pentru un microclimat al somnului mai proaspat, antibacterian, antialergic si antiacarian.

Tratamentul antibacterian cu ioni de argint, Argentum+ a fost premiat ca produsul inovativ al anului 2012 la Tragul International Interzum Koln.

Fermoarul este cusut pe 4 laturi, pentru manipulare si spalare mai usoara. Banda 3D aplicata pe toate cele 4 laturi ale husei permite o aerisire constanta. Salteaua are o inaltime de 250 mm, recomandata persoanelor pana in 95 de kg.

cu grija iar lipirea saltelei este ecologica pe baza de apa, astfel sanatatea ta nefiind afectata. Tratamentul antibacterian si antialergic se realizeaza cu ioni de argint, si Aloe Vera care impiedica si elimina bacteriile si mucegaiurile.

Datorita tehnologiei folosite in fabricarea saltelelor, a iscusintei si priceperii acestea sunt durabile iar canalele de ventilatie ale arcurilor impachetate individual si a materialelor naturale atent alese, cresc circulatia aerului imbunatatind igiena si echilibrul temperaturii in interiorul saltelei. Datorita spumei vascoelastice se elimina toate punctele de presiune asupra circulatiei sanguine iar cu arcurile Pocket, independenta fata de partener este excelenta mai ales atunci cand dorm doua persoane de greutati diferite.

Informații suplimentare

Material

Poliuretan densitate 28 cm- 4 cm. Poliuretan HR desnitate 30 – 5 cm, Miez Pocket 18 cm Husa antibacteriana cu ioni de argint – lavabila la 30 de grade. Material Matlasat 520 g/mp Inaltime totala:

Lățime

120 cm, 140 cm, 160 cm, 180 cm, 90 cm

Lungime

200 cm

Înălțime

25 cm

Greutate

520 g/mp

Garantie

Close
Close

Let’s make your vision a reality!

Want to discuss my work or a challenge you’re facing?  Leave your details and I’ll get back to you
Discuta acum cu noi!
Close
Lost your password?
Close
Shopping cart