decoradora.ro

Optimus Pocket

Lățime: 120 cm, 140 cm, 160 cm, 180 cm, 90 cm
Lungime: 200 cm
Înălțime: 21 cm

SKU: SalteaBienDormirOptimusPoket: 90 cm/200 cm/21 cm Categorii: ,

Descriere

Saltelele cu arcuri impachetate individual reprezinta alinierea la standardele europene in materie de confort. Tipul de tehnologie este conceput pentru a reactiona la presiunea realizata de corpul uman asupra saltelei. In timpul somnului cedeaza atat cat trebuie, reactionand la presiunea corpului si o preia in miez. Salteaua are 7 zone de confort, preluand presiunea din zonele cele mai importante ale corpului: zona cervicala, omoplati, zona lombara, bazin, coapse, genunchi, glezne.

Salteaua Ortopedica Bien Dormir Optimus Pocket respecta toate recomandarile Asociatiei Internationale a Producatorilor de Saltele in materie de poliuretan, miez arc, imbinare, adeziv si husa. Salteaua are doua suprafete de dormit; una ferma cu Poliuretan Confort si o parte medie/ferma cu Poliuretan High Resilience, spuma cu celulatie deschisa.

Husa saltelei Bien Dormir Optimus Pocket contine materiale conforme 100% EcoTEX 100, lavabila la 30 de grade Celsius, avand incorporat finisajul cu ioni de argint, Argentum+, pentru un microclimat al somnului mai proaspat si antibacterian.

Tratamentul antibacterian cu ioni de argint, Argentum+ a fost premiat ca produsul inovativ al anului 2012 la Tragul International Interzum Koln.

Fermoarul este cusut pe 4 laturi, pentru manipulare si spalare mai usoara. Banda 3D aplicata pe toate cele 4 laturi ale husei permite o aerisire constanta. Salteaua are o inaltime de 210 mm, recomandata persoanelor pana in 95 de kg.Saltea Bien Dormir Optimus Pocket, ortopedica, Argentum, aerisire banda 3D, spuma poliuretanica, arcuri pocket spring

Fermitate: Medie spre tare

Informații suplimentare

Material

Suprafata ferma: Poliuretan Standard densitate 28 – 3.5 cm, Suprafata mediu/ferm: Poliuretan HR densitate 30 – 3.5 cm; Miez din arc Pocket Spring – 12cm; Husa din material matlasat, antibacteriana

Lățime

120 cm, 140 cm, 160 cm, 180 cm, 90 cm

Lungime

200 cm

Înălțime

21 cm

Garantie

Close
Close

Let’s make your vision a reality!

Want to discuss my work or a challenge you’re facing?  Leave your details and I’ll get back to you
Discuta acum cu noi!
Close
Lost your password?
Close
Shopping cart