decoradora.ro

Atlantis Double Topper

Lățime: 120 cm, 140 cm, 154 cm, 160 cm, 180 cm, 194 cm, 90 cm
Lungime: 200 cm, 204 cm
Înălțime: 36 cm

SKU: SalteaBienDormirAtlantisDoubleTropper: 90 cm/200 cm/36 cm Categorii: ,

Descriere

Fermitate: medie

Tip husa saltea: inchisa

Tip saltea: saltea cu arcuri impachetate individual

O saltea exceptionala, care imbina designul sofisticat cu tehnologie avansata, materiale unice, pentru o senzatie exclusivista si un somn perfect.Miezul este gandit ca o baza durabila in timp, o sustinere ortopedica excelenta datorita arcurilor Pocket, totul pentru a favoriza un somn mai mult decat odihnitor, pentru a elimina stresul acestor zile. Cu adevarat special si unic la aceasta saltea, sunt topperele diferite care ofera doua tipuri de confort. Atlantis Double Topper a fost creata pentru cei care isi doresc un somn luxos, perfect, o experienta a somnului exclusivista. Cele 2 toppere integrate in saltea asigura un somn de vis, odihnitor, din cele mai pretioase materiale.

Despre saltelele Bien Dormir

Povestea brand-ului Bien Dormir incepe cu multi ani in urma, din dorinta de a crea si oferi saltele exclusiviste. Conceptul are in spate una dintre cele mai tehnologizate si utilate fabrici de saltele din sud-estul Europei. Viziunea, pasiunea si dorinta de a crea o experienta a somnului unica si reconfortanta, ne-a determinat sa concepem saltele care au un grad ridicat de confort si care contin materiale naturale si tesaturi fine. Afirmam cu incredere ca, odihna resimtita pe saltelele noastre va vor aduce multe beneficii in viata de zi cu zi. Valoarea saltelei se identifica in timp prin durabilitate si prin oferirea unui somn profund, rasfat si revitalizare. Rolul pe care fiecare material ales si atentia deosebita la fiecare pas a manufacturii saltelei, permit o relaxare si o destindere completa.Salteaua este un element esential in viata fiecaruia, de aceea este important sa alegem o saltea de calitate inalta, care sa ne ofere un somn odihnitor, revitalizant si implicit zile pline de energie pozitiva. Datorita anilor de experienta in manufactura de saltele, am reusit sa concepem modele care sa satisfaca cele mai exigente cerinte si care sunt potrivite fiecarui stil de dormit, fie ca este pe spate, lateral sau pe fata.Datorita tehnologiei folosite in fabricarea saltelelor, a iscusintei si priceperii acestea sunt durabile iar canalele de ventilatie ale arcurilor impachetate individual si a materialelor naturale atent alese, cresc circulatia aerului imbunatatind igiena si echilibrul temperaturii in interiorul saltelei. Datorita spumei vascoelastice se elimina toate punctele de presiune asupra circulatiei sanguine iar cu arcurile Pocket, independenta fata de partener este excelenta mai ales atunci cand dorm doua persoane de greutati diferite.

Informații suplimentare

Material

Memory 6 cm – densitate 50, Poliuretan HR desnitate 28- 4 cm, Miez Pocket 12 cm Poliuretan densitate 28 cm- 4 cm. Husa branduita Atlantis. 2 Toppere suprapuse atasate la saltea. Paspol albastru,

Lățime

120 cm, 140 cm, 154 cm, 160 cm, 180 cm, 194 cm, 90 cm

Lungime

200 cm, 204 cm

Înălțime

36 cm

Greutate

750 g/mp

Garantie

Close
Close

Let’s make your vision a reality!

Want to discuss my work or a challenge you’re facing?  Leave your details and I’ll get back to you
Discuta acum cu noi!
Close
Lost your password?
Close
Shopping cart