decoradora.ro

Elixir Beauty

Lățime: 140 cm, 154 cm, 160 cm, 180 cm, 194 cm, 90 cm
Lungime: 200 cm, 204 cm
Înălțime: 30 cm

SKU: SaltteaElixirBeauty: 90 cm/200 cm/30 cm Categorii: ,

Descriere

Bucura-te de un somn complet odihnitor in orice moment al zilei, Salteaua Elixir Beauty reprezinta alegerea perfecta in materie de confort, materiale si design. Aceasta a fost conceputa pentru a oferi sprijin corpului dar si pentru a il ajuta sa se relaxeze din momentul in care se aseaza pe aceasta. Salteaua Elixir Beauty are 2 straturi de arcuri pocket springs (impachetate individual), una peste cealalta, practic aceaste straturi (double decker) asigura un confort ridicat si o stabilitate a corpului perfecta.

Salteaua are o rezistenta crescuta datorita arcurilor impachetate individual, special dezvoltat de noi, care ofera o suprafata mai ferma cu 40 %. Superioritatea saltelei cu arc consta in densitatea mare de arcuri, impreuna cu platbanda atasata individual pe fiecara latura a miezului, pe ambele suprafete de dormit. Arcurile Pocket Springs ofera o suprafata de sustinere optima si perfecta pentru orice stil de dormit.

Husa saltelei Bien Dormir Elixiry Beauty contine materiale conforme ce asigura un microclimat al somnului mai proaspat, antibacterian si antialergic. Husa are cusaturi 3D in patratele ce asigura un design inedit si modern, materialul gri asigura o buna respiratie a saltelei. In plus in partea de sus salteaua are un strat de 5cm de poliuretan High Resilience ce actioneaza ca si un topper, reusind in acelasi timp sa ajute corpul sa se relaxeze din momentul in care te asezi pe saltea.

Materialul husei este Tencel cunoscut pentru multiplele sale proprietati benefice, acesta este un material rezistent ce asigura o prospetime si respiratie saltelei. Fibra are capacitati de eliminare a umiditatii datorita unei nanotehnologii ce ajuta si la reglarea conditiilor termice in timpul somnului. Pe langa aceasta Husa Saltelei Elixir combate formarea de bacterii intr-un mod natural, fiind perfecta pentru cei cu o sensilibilitate ridicata la alergii si bacterii.

Salteaua are o inaltime de 30 cm. Calitatea materialelor incorporate face ca salteaua sa aiba o rezistenta mai mare in timp cu cel putin 30%.

Informații suplimentare

Material

Poliuretan Standard -1,5 cm jos, 1,5 cm sus. Doua straturi de arcuri pocket springs (impachetate individual) in stil double decker, Poliuretan High Resilience de 4,5 cm in partea de sus. Inaltime

Lățime

140 cm, 154 cm, 160 cm, 180 cm, 194 cm, 90 cm

Lungime

200 cm, 204 cm

Înălțime

30 cm

Garantie

Close
Close

Let’s make your vision a reality!

Want to discuss my work or a challenge you’re facing?  Leave your details and I’ll get back to you
Discuta acum cu noi!
Close
Lost your password?
Close
Shopping cart