decoradora.ro

Imperial

Lățime: 120 cm, 140 cm, 154 cm, 160 cm, 180 cm, 194 cm
Lungime: 200 cm, 204 cm
Înălțime: 35 cm

SKU: Saltea-Imperial: 120 cm/200 cm/35 cm Categorie:

Descriere

Este deosebit de important sa dormi pe o saltea care sa iti sustina spatele intr-o linie dreapta si corecta, si totusi sa fie si super confortabila. Sa simti toata noaptea ca ai parte de cel mai bun somn posibil, ca sa te poti trezi odihnit, plin de energie, gata sa infrunti o noua zi cu toate provocarile ei.

Am creat salteaua Imperial pentru toti clientii care isi doresc cu adevarat sa doarma pe ceva unic. Brandul Gustav Living este un brand de nisa, un brand care si-a dorit mereu sa fie unic, sa aduca clientilor cele mai deosebite materiale combinate cu cea mai noua tehnologie din domeniu. Putem sa spunem cu toata mandria ca ne diferentiem de alte branduri de pe piata folosind tehnologii unice in Romania.

Salteaua Imperial te va duce cu gandul la cele mai regesti nopti, cu cea mai buna experienta a somnului posibila. Inaltimea saltelei Imperial este de 31 de cm, o inaltime perfecta pentru o experienta unica a somnului.
In miezul saltelei Imperial au fost integrate arcuri impachetate individual, produse exclusiv de catre noi pe utilajele proprii, avand in vedere indelungata experienta in aceasta zona, veti avea parte de niste arcuri impachetate individual unice, cu niste configuratii speciale, iar acest lucru pentru client va insemna durabilitate in timp, confort pe termen lung, stabilitate.

Spumele folosite in saltea fac parte din gama nou integrata de spume CloudFlow, ceea ce va permite saltelei sa mentina o temperatura constanta in interior, iar clientul care se va bucura de aceasta saltea, sa nu mai simta diferentele de cald/rece care pot creea un disconfort in timpul noptii, prin supra incalzirea locului pe care dormi.

Laterala saltelei este din catifea anti-pata, iar partea de sus a husei dintr-o tesatura speciala, care respira, combinand aceste elemente am dorit sa realizam un design deosebit, care sa se integreze in orice dormitor.
Salteaua Imperial, produs lansat in anul 2022, a fost indelung testat in ultimii 2 ani atat in fabrica noastra de produse, cat si in Occident, prin colaboratorii nostri.

Informații suplimentare

Material

Poliuretan Standard densitate 3840 – 3 cm in partea de sus si jos. Miez de arcuri pocket springs de 18 cm inaltime, cu placa TNT pe ambele parti. 3 cm Poliuretan High Resilience densitate 3536 + 4 cm

Lățime

120 cm, 140 cm, 154 cm, 160 cm, 180 cm, 194 cm

Lungime

200 cm, 204 cm

Înălțime

35 cm

Garantie

Close
Close

Let’s make your vision a reality!

Want to discuss my work or a challenge you’re facing?  Leave your details and I’ll get back to you
Discuta acum cu noi!
Close
Lost your password?
Close
Shopping cart