decoradora.ro

Optimus M

Lățime: 120 cm, 140 cm, 154 cm, 160 cm, 180 cm, 194 cm, 90 cm
Lungime: 200 cm, 204 cm
Înălțime: 27 cm

SKU: SalteaBienDormirOptimusM: 90 cm/200 cm/27 cm Categorii: ,

Descriere

Optimus M este salteaua premium din gama Optimus, care ofera o experienta a somnului privilegiata, mult superioara, avand incorporate materiale de origine naturala si fibre ecologice din cele mai sigure surse. Calitatea materialelor folosite, tipul arcurilor, densitatea si inaltimea spumei sunt cele ce contribuie la atenuarea durerilor de spate si va ofera un somn profund si linistit. Datorita tratamentului cu ioni de argint salteaua este antialergica si antibacteriana, astfel, poate fi utilizata si de catre persoanele cu mici afectiuni respiratorii.

Un somn sanatos inseamna energie, vitalitate, sanatate. Indiferent de pozitia de dormit, Optimus M se muleaza perfect pentru fiecare stil de somn, pe spate, pe fata, lateral, iar in timpul somnului, salteaua lucreaza pentru tine si elibereaza toata presiunea exercitata asupra corpului tau.

Saltele cu memory sunt considerate saltele inteligente deoarece au un grad de confort ridicat datorita acestei proprietati unice, aceea de a lua forma corpului in doar cateva minute dupa ce va intindeti. Optimus M, avand strat MEMORY profilat special in model CHOCOLATE BAR, ajuta si optimizeaza ventilatia in cel mai eficient mod iar temperatura corpului este pastrata la un nivel optim indiferent de anotimp.

Informații suplimentare

Material

Memory 6 cm densitate 50 profilat Chocolate Bar Poliuretan HR densitate 30 – 4 cm , Miez Arc 14 cm Poliuretan densitate 28 cm- 4 cm. Husa antibacteriana cu ioni de argint – lavabila la 30 de grade.

Lățime

120 cm, 140 cm, 154 cm, 160 cm, 180 cm, 194 cm, 90 cm

Lungime

200 cm, 204 cm

Înălțime

27 cm

Greutate

520 g/mp

Garantie

Close
Close

Let’s make your vision a reality!

Want to discuss my work or a challenge you’re facing?  Leave your details and I’ll get back to you
Discuta acum cu noi!
Close
Lost your password?
Close
Shopping cart